Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark

Norsk Svenska English Español Deutsch Nederlands Français Italiano Português Polski

Arrangerer alle former for individuelle rejser til Peru fra blot en person i god kvalitet til fair priser og du bestemmer selv afrejsedatoen

Alpamayo, Cordillera Blanca

Inkaernes gamle hovedstad Cusco

Inca Kola

Kondor, Colca Canyon

Fejring af Inti Raymi i Cusco

 
- FORSIDE

Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark

Trekking og bjergbestigning i Cordillera Blanca, Peru
10. Juli 2012 - 28. juli 2012 (4. august 2012 incl. Huascarán)

Rejseledere: Jannik Toft Andersen og Jan Tvernø

FDF leder Jannik Toft Andersen og Jan Tvernø, indehaver af Happy Lama Travel præsenterer en fascinerende aktiv kombineret natur og kulturrejse i smukke Cordillera Blanca ca. 400 km. nord for Perus hovedstad Lima.

Denne fantastiske specialtur i et af verdens mest alsidige lande kombinerer trekking i Cordillera Blanca (Den hvide bjergkæde), hvor vi bla. står face to face med sagnomspundne Alpamayo, med bestigning af to bjerge Ishinca (5.530 moh.) og Tocclaraju som lige præcis bryder de magiske 6.000 meter med sine 6.034 moh.

Ishinca og Tocclaraju er kategoriseret som ”begynderbjerge” og kræver derfor ingen videre erfaring med bjergbestigning. Den største udfordring er som regel den tynde luft, hvilket det indledende akklimatiserings-program dog tager højde for. Det øger desuden oplevelsen at være i god fysisk form. Vi er desuden ledsaget af rutinerede specialguider, som kender bjergene på baggrund af utallige bestigninger.

Omdrejningspunktet for turen er byen Huaraz, Andesbjergenes Kathmandu og hovedstaden i provinsen Ancash. Huaraz er en afslappet by med ca. 100.000 indbyggere, som ligger smukt i Callejon de Huaylas dalen klemt inde mellem de to bjergmassiver Cordillera Blanca og Cordillera Negra.

Jan Tvernø tilrettelægger desuden en åben forlængelse til Perus og det tropiske bæltes højeste bjerg Huascarán (6.768 moh.) hvis du har lyst til at udnytte din gode form til at se det hele sådan lidt fra oven.

Udover det aktive indhold vil vi også stifte bekendskab med den særlige andiske levevis og kultur. Vi udfordres på sjæl og krop i det gamle inkarige med dets myter, ritualer og mystik - En rejse som sætter tilværelsen som vi kender den i perspektiv.


Minitema fra Wonders of The Peruvian Andes 2008

Tag med Happy Lama Travel og FDF til Peru -
"Lamalike - off the beaten track"

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012
Program til print

Tilmelding og spørgsmål:
happylama@happylamatravel.com

Priser og vilkår

Tag på trekking i Peru med Happy Lama travel

Tag til Peru med Happy Lama Travel

Tag på fantastisk bjergbestigning i Peru med Happy Lama Travel

10. juli 2012: Afrejse fra København, Danmark
Vi starter vores rejse i Københavns lufthavn, Kastrup hvorfra vi flyver med det spanske flyselskab Iberia til Madrid.

Fra Madrid flyver vi med det chilenske flyselskab LAN direkte til Lima - Se detaljeret flyplan bagest i programmet.
-/-/-
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


11
. juli 2012: Ankomst til Lima og transfer til Huaraz
Vi ankommer til Lima klokken 06.30 lokal tid (13.30 dansk sommertid).

Efter de til tider lidt omstændige indrejseformaliteter bliver vi kørt til intercitybusselskabets garage i den nordlige del af Lima, hvorfra bussen afgår klokken 12.30.

De ca. 400 km. mellem Lima og Huaraz tager omkring 7-8 timer og følger Panamericana highway langs kysten til byen Pativilca, hvor opstigningen til vejens højeste punkt ved Laguna Conococha (4.080 moh.) begynder.

Fra Laguna Conococha går turen ned gennem Callejon de Huaylas dalen med udsigt til snedækkede bjerge i Cordillera Blanca til Huaraz (3.100 moh.) 

Turen langs Panamericana highway går gennem både ørken og frugtbare dale og er i det hele taget en meget spektakulær vejstrækning, som løber hele vejen fra Patagonien i det sydlige Chile til den uigennemtrængelig jungle i det nordlige Colombia.
***Hotel Pastoruri  -, F (Boxlunch i bus), - TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


12
. juli 2012: Akklimatiseringstrek - Wilcacocha Lake
Efter morgenmaden på hotellets øverste etage med god udsigt til Perus højeste bjerg Huascarán starter vi akklimatiseringspro-cessen med en let vandretur på ca. fire timer fra Wilcacocha lake som ligger i ca. 4.100 moh. i Cordillera Negra.

På denne vandretur ned mod Huaraz har vi smukke udsigter til Cordillera Blancas snedækkede tinder.

Det er vigtigt at vi lægger forsigtigt ud, da vi med sikkerhed vil kunne mærke at luften er tyndere end vi kender det fra flade Danmark.

***Hotel Pastoruri M, F, - TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


13
. juli 2012: Santa Cruz - Ulta trek (Huaraz - Cashapampa - Llamacorral)
Turens gennemgående vandretur starter efter et par timers buskørsel i den lille landsby Cashapampa, hvor vores oppakning læsses på vores æsler som vil være vores trofaste følgesvende de næste seks dage sammen med guider, kokke, æseldrivere og heste.

Der bliver sørget godt for os undervejs, da vores specialuddan-nede kokke og æseldrivere sørger for at lejren er klar og maden er god og nærende. Du vil blive overrasket over hvad der kan trylles frem fra et gasblus og to trækasser med proviant.

Guiderne er også lokale og kan som regel fortælle nogle fascinerende historier omkring aftensmaden fra bjergene som de tydeligvis respekterer med ærefrygt.

Dagens etape er ikke særlig lang, men kan føles hård, da den stiger støt fra Cashapampa ca. 3.000 moh. gennem Santa Cruz dalen til lejren i Llamacorral ca. 3.800 moh. Denne gradvise stigning giver en unik mulighed for at opleve ændringen i den typiske andiske vegetation. Vi begynder så småt at nærme os nogle af Cordillera Blancas smukkeste bjerge.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


14
. juli 2012: Santa Cruz - Ulta trek (Llamacorral - Alpamayo BC - Taullipampa)
Dag to på vores fascinerende vandretur foregår i noget af verdens smukkeste bjerglandskab og ender i Taullipampa ca. 4.100 moh. - muligvis den smukkeste lejr i Cordillera Blanca med fantastisk udsigt mod bla. Taulliraju 5.830 moh.

Efter morgenmaden fortsætter vi gennem Santa Cruz dalen forbi de to fotogene søer Ichicocha og Jatuncocha mod Alpamayo BC, hvorfra der er en fabelagtig udsigt mod Alpamayos spidse tinde som tidligere er kåret til verdens smukkeste bjerg.

Har du kræfter til det kan vi tage en lille smuttur på et par hundrede højdemeter til den smukke gletsjersø Arhueycocha som muligvis er den smukkeste plet på landkortet i Cordillera Blanca hvor Rinrijircas (5.810 moh.) gletsjer ender direkte nede i søen.

På vej mod lejren har vi udsigt til bla. Santa Cruz (6.241 moh.) Quitaraju (6.036 moh.) og ikke mindst pyramideformede Artesonraju (6.025 moh.), kendt som Paramount Pictures logo.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


15
. juli 2012: Santa Cruz - Ulta trek (Taullipampa - Punta Union - Paria)
Dag tre bringer os fra smukke Taullipampa over et af Cordillera Blancas mest fascinerende bjergpas Punta Union (4.760 moh.) meget tæt på Taullirajus snedækkede tinde til den frodige Pariadal (ca. 3.800 moh.)

Vandringen fra Taullipampa til Punta Union er en jævn stigning som giver os nogle smukke udsigter til små søer omkranset af gletsjere og typisk andisk landskab præget af det allestedsnærværende seje græs Ischu og små lave buske som naturen helt tydeligt har designet til at modstå de barske forhold i de høje luftlag.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


16
. juli 2012: Santa Cruz - Ulta trek (Paria - Colcabamba - Molinopampa)
Dag fire byder ikke på de store udfordringer i form af mange højdemeter når vi først vandrer gennem Huaripampadalen og siden Ishic Ultadalen på vej mod vores lejr i Molinopampa for foden af gigantiske Contrahierbas (5.960 moh.)

Vi får til gengæld mulighed for at observere traditionel andisk livsstil på nært hold hos den imødekommende lokalbefolkning, når vi passerer gennem bosættelserne Huaripampa, Colcabamba og Challhua.

Her har du også mulighed for at købe en cola eller lignende ”vestlig luksus”.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


17
. juli 2012: Santa Cruz - Ulta trek (Molinopampa - Ulta Chico - Mirador)
Dag fem er en hård men smuk vandring som bringer os gennem typiske Quinuaskove i Keshukløften med fantastiske udsigter mod den isdækkede gigant Contrahierbas (5.960 moh.).

Det stiger stille og roligt hele dagen og vi kan nok mærke benene efter fire dages vandring i smukke Cordillera Blanca. På den anden side er vi også nået til det punkt, hvor vi har vænnet os til højden og vi føler os stærke.

Vi slår lejr i Mirador, som slet og ret betyder udsigtspunkt, for foden af Contrahierbas, hvorfra vi hører de hyppige laviner som buldrer ned af den stejle bjergside.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


18
. juli 2012: Santa Cruz - Ulta trek (Mirador - Yanayacu - Ulta - Huaraz)
Trekkets sidste dag bringer os over vandreturens højeste punkt - Passet Yanayacu (4.850 moh.) og er måske trekkets smukkeste, da vi har direkte udsigt til gletsjerne på Ulta (5.875 moh.), Contrahierbas (5.960 moh.) og tekniske Chopicallqui (6.354 moh.).

Vi nyder udsigterne og fortsætter ned gennem Ultakløften tæt på Cordillera Blancas højeste vejpas - Fantastiske Punta Olympica i næsten 5.000 moh. Som forbinder den afsidesliggende østlige del af den gigantiske bjergkæde med Huaraz og den mere udviklede vestlige side.

Mange indbyggerne på østsiden har aldrig besøgt Huaraz.  
***Hotel Pastoruri M, F, -
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


19
. juli 2012: Hviledag i Huaraz
En kærkommen hviledag i Huaraz, hvor du har mulighed for at tanke depoterne op og restituere de ømme muskler. Det er muligt at arrangere dagture hvis du ønsker det - Tag en snak med Jan Tvernø om mulighederne.

Huaraz har på trods af en befolkning på ca. 100.000 mennesker en dejlig provinsiel charme. Byen emmer af aktivitet fra tidlig morgen til sen aften, og et besøg på byens farverige marked er en eksotisk oplevelse.

Du kan også benytte muligheden til at smage nationalretten i Peru - Stegt marsvin med kartofler eller andre typiske andiske retter som typisk er baseret på en solid diæt af kylling, kartofter, majs og Quinua.
***Hotel Pastoruri M, -, -
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


20
. juli 2012: Ishinca/Tocclaraju (Huaraz - Ishinca BC)
Vi forlader Huaraz og følger Rio Santa til Collón et par timer syd for Huaraz. Her organiserer vi bagagen og starter vores vandring gennem typisk Quinuaskov i Ishincadalen mod Basecamp som ligger i 4.350 moh.

Vi befinder os i et minefelt af bjerge og fra vores position er det muligt at bestige Ishinca, Uros, Tocclaraju og Ranrapalca.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


21
. juli 2012: Ishinca/Tocclaraju (Ishinca BC - Ishinca C1)
Fra Basecamp fortsætter vi gennem morænelandskabet langs brusende vandløb gennem Yanarajudalen til den næste lejr ved Ishincasøen bred i ca. 5.000 moh. hvorfra vi har fantastistke udsigter mod de omkringliggende bjerge, især Tocclaraju 6.034. moh.

Her gælder det om at arrangere bagagen til topbestigningen og få slappet så meget af som overhovedet muligt før næste morgens strabadser på Ishincas gletsjer.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


22
. juli 2012
: Ishinca/Tocclaraju (Ishinca C1 - Ishinca 5.530 moh. - Ishinca BC)
Vi bestiger vores første top på denne rejse i Cordillera Blanca, Ishinca 5.530 moh.

Blå himmel er normalt for årstiden, så vi får forhåbentlig fornøjelsen af at se de knivskarpe hvide tinder mod en smuk blå kulisse.

Fra Ishincas top kan vi se de bizarre toppe på bla. Tocllaraju, Ranrapallca, Oxshapallca og Vallunaraju.

Når vi har nydt udsigten tilstrækkelig længe returnerer vi til Basecamp.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


23
. juli 2012
: Ishinca/Tocclaraju (Ishinca BC - Tocclaraju C1)
Vi stiler mod vores næste store mål på rejsen.

Tocclaraju som lige præcis bryder det for mange magiske 6.000 meter mærke med sine 6.034 moh.

Vi sætter lejr op i sneen og gør os klar til næste topbestigning.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


24
. juli 2012
: Ishinca/Tocclaraju (Tocclaraju C1 - Tocclaraju 6.034 moh. - Tocclaraju C1)
Tidligt om morgenen begynder vi den relativt lange opstigning til Tocclarajus tinde, hvorfra vi har fantastisk udsigt mod mange af Cordillera Blancas smukkeste toppe.

Tæt på toppen er der en kort lettere teknisk passage som vores rutinerede guider sikrer med reb.

Når vi har nydt udsigten tilstrækkelig længe returnerer vi til vores lejr i starten af gletsjeren.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


25
. juli 2012
: Ishinca/Tocclaraju (Tocclaraju C1 - Huaraz)
Vi har en lang dag forude – Først forlader vi Tocclarajus gletsjer og fortsætter gennem morrænelandskabet til Basecamp og videre gennem Ishincadalen til Collón hvor vi bliver samlet op af vores transport til Huaraz hvor vi gør status og samles til en hyggelig afskedsmiddag på en af Huaraz´ gode restauranter.
***Hotel Pastoruri M, F, -
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


26
. juli 2012
: Huaraz - Lima
Det er på tide at tage afsked med hinanden og de som ikke ønsker at deltage i forlængelsen til Huascarán skal med bussen klokken ca. 11.00 og ankommer til Lima klokken ca. 18.00. Ved ankomst til busselskabets garage er der arrangeret transport til hotellet i Miraflores.
***Hotel Santa Cruz M, -, - TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


27
. juli 2012
: Afrejse fra Lima
Flyet letter klokken 13.40 og mødetiden i lufthavnen er tre timer tidligere. Der er arrangeret transport fra hotellet til lufthavnen.

Individuelle forlængelser af rejsen kan desuden let arrangeres - Tag en snak med Jan Tvernø om mulighederne - Alt er muligt.
M, -, -
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


28
. juli 2012
: Ankomst til Danmark
Efter planen lander flyet i Københavns lufthavn, Kastrup klokken 15.00 - Se detaljeret flyplan bagest i programmet.
-, -, -
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


Forlængelse til Perus højeste bjerg Huascarán (6.768 moh.)

Jan Tvernø arrangerer en åben forlængelse til Perus og det tropiske bæltes højeste bjerg Huascarán 6.768 moh. Huascarán rejser sig majestætisk over Huaraz på en både skræmmende og fascinerende måde.

Huascarán er ikke et teknisk bjerg at bestige - Det er i højere grad et mentalt krævende bjerg med et meget langt tilløb, da det kræver tre lejre før topforsøget. Selve stigningen på gletsjeren er jævn med få krævende passager.

Højden er selvfølgelig også en faktor, men med forudgående trek og bestigningen af Ishinca og Tocclaraju er vi optimalt forberedt på denne ultimative udfordring i Cordillera Blanca.
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


26
. juli 2012
: Huaraz - Huascarán BC
For mange vil bestigningen af Perus og det tropiske bæltes højeste og Andesbjergenes tredjehøjeste bjerg Huascarán (6.768 moh.) være et absolut højdepunkt.

Vi kører fra Huaraz til den lille by Musho (3.100 moh.), hvor vi starter vores bestigning af Huascarán. Det bliver en hård dag, da der er 1.600 højdemeter op til vores basecamp (4.700 moh.) for foden af gletsjeren.

Det er nu man er glad for at have gennemført den lange forberedende trekkingtur i Cordillera Blanca.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


27
. juli 2012
: Huascarán BC- Huascarán C1
Vi starter opstigningen på gletsjerkanten. Det bliver endnu en hård dag med 700 højdemeter på gletsjeren. Man begynder også for alvor at kunne fornemme den tynde lufts indvirken på den fysiske formåen. Vi slår lejr i camp 1 (5.400 moh.)
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


28
. juli 2012
: Huascarán C1 - Huascarán C2
Denne hårde dag på gletsjeren bringer os tæt på målet. Vi stiger 600 højdemeter og slår lejr i camp 2, La Garganta (6.000 moh.) – Slugten mellem Huascaráns to toppe.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


29
. juli 2012
: Huascarán C2 - Huascaran 6.768 moh. - Huascarán C2
Turens absolutte højdepunkt i mere end en forstand. De sidste 768 højdemeter skal besejres og vi kan lade os begejstre over vores bedrift og den skønne uspolerede natur fra toppen af verdens højeste tropiske bjerg Huascarán (6.768 moh.) som FDF´erne Michael, Janus og René, DDS´eren Carsten og Happy Lama Travels guider Marcos og José, gjorde det i 2008.

Når vi har nydt øjeblikket længe nok, går vi ned til vores lejr i Camp 2, hvor stemningen nok når nye højder omkring aftensmaden.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


30
. juli 2012
: Huascarán C2 - Huascaran 6.768 moh. - Huascarán C2 (VEJRDAG)
Denne dag er tænkt som en ”vejrdag” i det tilfælde at guiderne vurderede at vejret var for dårligt til et topforsøg dagen før. Denne dag er også en mulighed for dig hvis du ikke følte dig helt klar dagen før.

Klarede du toppen dagen før kan du vælge at blive og nyde landskabet i camp 2 eller tage turen til toppen igen hvis du ikke kan få nok af udsigten fra Perus højeste bjerg.
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


31
. juli 2012
: Huascarán C2 - Huascaran BC
Spændingen er udløst og nu går det nedad mod lavere højder og tykkere luft. Vi nyder udsigten langs gletsjeren til vi når vores basecamp (4.700 moh.)
Telt M, F, A
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


1
. august 2012
: Huascarán BC - Huaraz
Vi har en lang dag foran os. Når vi har overstået den sidste vandring til Musho bliver vi transporteret til Huaraz, hvor det er tid til at sige farvel til de mennesker der har medvirket til at give os en uforglemmelig oplevelse
***Hotel Pastoruri M, -, -
 TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


2
. august 2012
: Huaraz - Lima
Vi skal med bussen klokken ca. 11.00 og ankommer til Lima klokken ca. 18.00. Når vi ankommer til busselskabets garage bliver vi kørt til hotellet i Miraflores.
***Hotel Santa Cruz M, -, -
 TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


3
. august 2012
: Afrejse fra Lima
Flyet letter klokken 13.40 og mødetiden i lufthavnen er tre timer tidligere. Der er arrangeret transport fra hotellet til lufthavnen.

Individuelle forlængelser af rejsen kan desuden let arrangeres - Tag en snak med Jan Tvernø om mulighederne - Alt er muligt.
M, -, -
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012


4
. august 2012
: Ankomst til Danmark
Efter planen lander flyet i Københavns lufthavn, Kastrup klokken 15.00 - Se detaljeret flyplan bagest i programmet.
-, -, -
TOP

Tag med Happy Lama Travel til Peru i 2012

Priser og vilkår: TOP
Turen er åben for medlemmer af FDF, KFUM og DDS samt enkelte andre (Hold dig ikke tilbage, men spørg)

Program uden forlængelse til Huascaran (10. juli 2012 - 28. juli 2012):
Pris pr. person ved 12-16 deltagere: DKK 23.000
Pris pr. person ved flere end 16 deltagere: DKK 22.400

Forlængelse til Huascarán jf. program (26. juli 2012 - 4. august 2012):
Pris pr. person ved deltagelse af:
3 personer: DKK 11.200
4 personer: DKK 10.500
5-6 personer: DKK 10.000
7 eller flere personer: DKK 9.500

Tilmelding og spørgsmål:
Happy Lama Travel v/Jan Tvernø
happylama@happylamatravel.com

Fakturering:
- Depositum DKK 3.000 ved tilmelding. Evt. afbestillingsforsikring faktureres samtidig
- DKK 8.000 31. december 2011
- Restbeløb 29. februar 2012
- Evt. rejseforsikring faktureres ved bestilling

Prisen inkluderer:
- Fly CPH-LIM-CPH incl. skatter, brændstofsafgifter og lufthavnsskat i Lima*1
- Transfers i Lima jf. program
- Transfers i Huaraz jf. program
- Bustransport Lima-Huaraz-Lima jf. program
- Alle overnatninger jf. program i delt dobbelt/tripleværelse (Hoteller kan ændres)
- Måltider jf. program (M=Morgenmad, F=Frokost, kan være boxlunch, A=Aftensmad)
- Trekking jf. program
- Bjergbestigning jf. program
- Entré til Huascarán NP
- Alt nødvendigt lejrudstyr (Telte, Køkkentelt, Spisetelt, Toilettelt, Køkkenudstyr osv.)
- Oppusteligt liggeunderlag*2
- Erfarne specialuddannede engelsksprogede guider
- Fornødne bærere, kokke, assistenter og pakdyr
- Basis førstehjælpsudstyr
- Lokal operatør med 25 års erfaring og social bevidsthed i forhold til ansatte
- Happy Lama Travels stedkendte anbefalinger
- Adgang til webmail oprettet på Happy Lama Travels webhotel hvis ønsket
- Happy Lama Travels tryghedsservice (Rejseprogram til relevante myndigheder for evt. hurtig koordinering i krisetilfælde

Prisen inkluderer ikke:
- Anbefalet afbestillingsforsikring (Kontakt Happy Lama Travel)
- Obligatorisk rejseforsikring som dækker "farlig sport" (Kontakt Happy Lama Travel)
- Alle personlige fornødenheder og udstyr
- Eventuelle vaccinationer
- Provinstilslutning og evt. individuelle forlængelser
- Evt. leje af udstyr*3
- Evt. udflugter på hviledag i Huaraz
- Drikkepenge*4

*1 Flybilletter kan være genstand for stigninger i brændstofafgifter og lufthavnsskatter fra flyselskabets tilbudsgivning til udstedelse. Hvis dette er tilfældet bliver afgifter og skatter efterfaktureret ved billetudstedelse jf. Lov om pakkerejser. Den inkluderede lufthavnsskat i Lima har en værdi af ca.USD 35 pr. person.

*2 Kan være af svingende kvalitet, medbring evt. dit eget liggeunderlag.

*3 Det er muligt at leje udstyr i Huaraz - Du kan leje alt fra solbriller til alpinstøvler, soveposer og dunjakker, men Happy Lama Travel anbefaler at du medbringer dit eget udstyr så vidt det er muligt. Leje af udstyr betales lokalt.

*4 Det er kotyme at give drikkepenge i Peru. Happy Lama Travel udregner et beløb pr. deltager, når deltagerantallet er kendt. Jan Tvernø indsamler beløbet fra deltagerne i Huaraz og uddeler drikkepenge på vegne af gruppen.

Flyplan - Udrejse fra København (10. juli 2012 - Tidspunkter er lokale):
Iberia 3309 København (CPH) - Madrid (MAD) 15.40-19.00
LAN 2707 Madrid (MAD) - Lima (LIM) 00.15-06.30 (Afrejse fra Madrid og ankomst til Lima den 11. juli 2012)

Flyplan - Hjemrejse fra Lima (27. juli 2012 eller 3. august 2012 - Tidspunkter er lokale):
Iberia 6658 Lima (LIM) - Madrid (MAD) 13.40-07.10 (Ankomst til Madrid 28. juli eller 4. august)
Iberia 3304 Madrid (MAD) - København (CPH) 11.45-15.00

Pas og visum:
- Dit pas skal være gyldigt minimum seks måneder efter hjemrejsedatoen
- Danske statsborgere skal under normale omstændigheder ikke have visum til Peru

Særlige betingelser - Forudsætninger, fysik og forberedelse:
Fysisk aktivitet i tynd luft er anstrengende for os som lever i havsniveau og kræver god forberedelse, fysisk såvel som mentalt. Programmet er tilrettelagt så alle kan være med og bliver akklimatiseret korrekt under forudsætning af en seriøs indstilling til forberedelse og træning. Ishinca og Tocclaraju er ”begynderbjerge” men selv ”begynderbjerge” er hårde i 5.500 - 6.000 moh.

Du skal derfor have erfaring med længerevarende trekkingture og have en ide om hvordan din krop reagerer på at vandre op og ned i varierende terræn op til seks-syv timer dagligt. Som en rettesnor skal du kunne løbe 10 km. under en time uden pauser og ubesværet gå 20 km. med alm. oppakning (ca. 20 kg.) på fem timer incl. pauser i alm. dansk terræn.

FDF-leder Jannik Toft-Andersen vil vejlede om træning og det vil være hensigtsmæssigt, hvis du kan deltage i fortræningsweekend 11. - 13. maj 2012

Særlige betingelser - Det rejsetekniske:
- Du skal være fyldt 18 år for at deltage i turen
- Du skal have tegnet rejseforsikring som dækker ”farlig sport”. Kontakt Happy Lama Travel.
- Du skal have underskrevet Happy Lama Travels blanket vedr. ansvarsfraskrivelse i forbindelse med farlig sport

Forbehold for fejl og forudsætningsændringer

--- Texts, Photos, Logos and Web: Copyright Jan Tvernø and Happy Lama Travel ---
--- Happy Lama Travel Aps. --- CVR-nr. 30829247 --- Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1940 ---
---
Laveste skærmopløsning 1024x768 --- Optimal skærmopløsning 1680x1050 ---

 
HAPPY LAMA HOTSPOTS
- Inkastien til Machu Picchu
- Gæsterne har ordet
- Inspirationskatalog
- Tilmeld nyhedsbrev
 
HAPPY LAMA REJSEMENU
- Rejser til Peru
- Rejser til Bolivia
- Rejser til Ecuador
- Rejser til Galapagos
- Rejser til Guyana
- Rejser til Mongoliet
- Trekking
- Bjergbestigning
- Motorcykelture
- Fugleture
- Bilture (4WD)
- Mountainbike
- Adventure
- Flybilletter
- Rejseforsikring
- Turen går til Peru
- Peru i billeder
 
HAPPY LAMA MENU
- Happy Lama Travel
- Kontakt / Contact
- Sitemap
 
Mail til Happy Lama Travel
(+45) 4248 4616



Powered by FreeFind