Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark

Norsk Svenska English Español Deutsch Nederlands Français Italiano Português Polski

Arrangerer alle former for individuelle rejser til Peru fra blot en person i god kvalitet til fair priser og du bestemmer selv afrejsedatoen

Alpamayo, Cordillera Blanca

Inkaernes gamle hovedstad Cusco

Inca Kola

Kondor, Colca Canyon

Fejring af Inti Raymi i Cusco

 
- FORSIDE

Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark
Rejse Til Peru - Forslag 19 dage (NS2) - FAVORITPROGRAM
Lima-Chiclayo-Trujillo-Huaraz-Lima-Paracas-Nazca-Cusco-Machu Picchu

- Start hver dag
- Arrangeres fra en person
- Kan forkortes og forlænges - Vi har de gode ideer
- Kan opgraderes og nedgraderes
- Indhold ændres efter jeres ønsker
- Intet højsæsontillæg
- Identisk med
(NS1) og (NS3) til og med dag 9 Kort
- Priser og Vilkår

Tag på opdagelse i Peru med Happy Lama Travel

Dag 1: Ankomst Lima
Ved ankomsten i Limas internationale lufthavn står operatøren klar og I vil blive kørt til hotellet som ligger i Limas fashionable forstad Miraflores.

Happy Lama Travel anbefaler at I forkæler jer selv efter en meget lang flyvetur og besøger Limas mest fashionable restaurant Rosa Nautica, som ligger på en mole ude i Stillehavet. Restauranten er specialister i seafood, men udbyder hele paletten af peruansk gastronomi inkl. lokalt produceret rødvin og selvfølgelig nationaldrikken Pisco Sour.

Maden er udsøgt, atmosfæren er fantastisk, betjeningen er eksemplarisk, portionerne er store og priserne er billige sammenlignet med Danmark. Det er absolut en oplevelse, som I bør unde jer selv. Happy Lama Travel arrangerer bordbestillingen.
***Hotel Casa Andina Classic/***Hotel Britania

Kolonial arkitektur, Plaza de Armas, Lima


Dag 2: Lima - Chiclayo
I kan vælge mellem et tidligt morgenfly eller et sent eftermiddagsfly afhængig af om I ønsker at bruge tiden i Lima eller Chiclayo. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele men vi anbefaler morgenflyet, da I får mulighed for at udforske Limas få seværdigheder den sidste dag.

Chiclayo er grundlagt i 1600-tallet af spanske missionærer på et sted hvor vigtige handelsveje mødes mellem kysten, højlandet og junglen hvilket har gjort at Chiclayo altid har været en velhavende handelsby.

Området omkring Chiclayo er kendt for sine heksedoktorer "brujos" som på mystisk vis uddriver alle onde ånder. En disciplin som tages meget seriøst i området og en vaskeægte uddrivelse kan vare i ugevis.

Mercado Modelo er et af Perus mest interessante markeder hvor der udbydes alt mellem himmel og jord. Det er specielt interessant at besøge "Mercado de brujos" altså heksedoktorernes marked, hvor ingredienserne til deres mærkværdige seancer fremskaffes.
***Hotel Central (M)

Plaza de Armas Chiclayo


Dag 3: Chiclayo (Lord of Sipan gravene, Lord of Sipan museum, Lord of Sican museum)
Chiclayos omegn er fyldt med spændende og rige arkæologiske udgravninger fra tiden før inkaerne. Den vigtigste af dem alle er kongegravene ved Sipan som stammer fra Mochekulturen ca. 300-1200. Kongegravene ved Sipan blev opdaget næsten intakte så sent som i 1989.

Udover at besøge selve gravene besøger I også det tilhørende museum hvor de udgravede genstande udstilles. Sipanmuseet i byen Lambayeque er et usædvanligt smukt og interessant museum med nærmest ubeskriveligt mange artefakter fra primært Mochekulturen. De kæmpemæssige næsesmykker som nærmest dækkede hele underansigtet er fantastiske.

I besøger også det ligeså seværdige Sicanmuseum i byen Ferreñafe som gennem 20 år har samlet og restaureret artefakter fra Sicankulturen – en subkultur som eksisterede i området ca. 700-1100. Det er meget vanskeligt at skelne Sicankulturens traditioner og levevis fra Mochekulturen.
***Hotel Central (M)

Lord of Sipan, Chiclayo


Dag 4: Chiclayo - Trujillo (Heksens tempel)
I kører langs Stillehavskysten og følger Panamericana highway mod Perus tredjestørste by Trujillo med ca. 770.000 indbyggere.

På vejen besøger I heksens tempel som huser efterladenskaberne af hvad som menes at være den første kvindelige Mocheleder. Mumien er så velbevaret at man stadig kan se tatoveringer på armene og der er spor efter menneskeofringer som man kender det fra den senere Inkakultur.

I ankommer til Trujillo ud på eftermiddagen så der er god tid til at nyde byens Plaza de Armas som huser nogle af Perus smukkeste koloniale bygninger. Trujillo blev grundlagt af Fransisco Pizarro i 1534 og er opkaldt efter hans fødeby i Estremadura i Spanien.
***Hotel Las Terrazas (M)

Plaza de Armas, Trujillo


Dag 5: Trujillo (Chan Chan, Regnbuetemplet, Månetemplet, Huanchaco)
Ligesom Chiclayos omegn er Trujillos omegn et orgie i spændende arkæologiske udgravninger hvor især Chan Chan skiller sig ud ved at være den største by på de amerikanske kontinenter før Columbus og samtidig er det den største lerby i hele verden.

Chan Chan husede 60.000 indbyggere i 1300-tallet da Chimukulturen var på sit højeste. Chan Chan var en rig by med ekstravagante sølv og guldudsmykninger. I besøger også de spændende udgravninger af Månetemplet fra Mochekulturen og regnbuetemplet fra Chimukulturen.

I aflægger desuden den lille fiskerby Huanchaco et besøg. Udover at være et populært samlingssted for surfere er Huanchaco kendt for at være et af de sidste steder langs den peruanske nordkyst hvor fiskerne stadig bruger små sivbåde flettet af Tortorasiv - Præcis som man gjorde det for godt 2.000 år siden.

Huanchaco er desuden kendt for sin fine seafood og I vil typisk spise frokost på en restaurant med udsigt over Stillehavet.
***Hotel Las Terrazas (M)

Caballito, Huanchaco


Dag 6: Trujillo – Sechin – Huaraz
Denne dag forlader I på ny Stillehavskysten og bevæger jer ind mod de majestætiske Andesbjerge som tårner sig op som en næsten uigennemtrængelig barriere på op til næsten 7.000 meter mellem Stillehavets brusende bølger og Amazonasjunglens grønne frodige løvtæppe.

I kører sydpå gennem den peruanske kystørken fra Trujillo via Perus største fiskeriby Chimbote til den lille by Casma.

Legendariske Panamericana Highway er skiftevis flankeret af grønne sukkerrørsplantager, gold stenørken og små trøstesløse byer.

Lidt udenfor Casma besøger I en af Perus mest betydningsfulde men mindst kendte arkæologiske udgravninger ved Sechin. Sechinruinerne blev bygget af et krigerisk folk ca. 1600 før kristus og er stadig under udgravning. En imponerende fire meter høj udsmykket lermur omgiver det centrale tempel.

Fra Sechin starter I opkørslen til bjergpasset Punta Callan 4.225 moh. som bringer jer over bjergmassivet Cordillera Negra og ned mod Huaraz i bunden af Huaylasdalen. Der er en fantastisk udsigt mod Cordillera Blancas sneklædte bjergtoppe fra Punta Callan.
***Hotel Andino (M)


Dag 7: Huaraz
Denne dag er til fri disposition og afslapning efter et par strabadserende dage med store oplevelser på til tider dårlige veje. Huaraz er en livlig og charmerende by med gode indkøbsmuligheder og nogle fantastiske restauranter. Et besøg på det farverige marked er en fantastisk oplevelse og giver en god indsigt i de lokales hverdag.

Huaraz har en meget smuk Plaza de Armas og et lille hyggeligt regionalt museum som er et besøg værd. Udstillingen omfatter en stor mængde stenstatuer fra den meget tidlige Chavinkultur.

Huaraz har på trods af en befolkning på ca. 300.000 mennesker en dejlig provinsiel charme og byen emmer af aktivitet fra tidlig morgen til sen aften.

Huaraz kaldes også for Andesbjergenes Kathmandu og er den charmerende hovedstad i provinsen Ancash. Byen ligger indeklemt mellem de to bjergkæder Cordillera Blanca og Cordillera Negra i ca. 3.000 moh.

Huaraz er det naturlige udgangspunkt for trekking og bjergbestigning i Cordillera Blanca og det mindre besøgte Cordillera Huayhuash som ligger ca. 100 km syd for Huaraz.
***Hotel Andino (M)


Dag 8: Huaraz (Cañon del Pato, Yungay, Llanganucosøerne)
Denne dag udforsker I den nordlige del af Huylasdalen som adskiller de to bjergkæder Cordillera Negra og Cordillera Blanca.

I kommer tæt på nogle af Cordillera Blancas højeste og mest fantastiske sneklædte tinder mellem Huaraz og Caraz.

I kører gennem den mest spektakulære del af fantastiske Cañon del Pato – "Ændernes kløft" som forbinder Huaylasdalen med Stillehavskysten ad en meget lidt anvendt og ekstrem dårlig vej som virkelig byder på udfordringer for både mennesker og materiel.

Vejen er sprængt ind i klippen på Cordillera Negra siden af kløften og på en 15 km. strækning kører I gennem 35 groft udhuggede tunneller.

På det smalleste sted i kløften adskilles de to bjergmassiver Cordillera Blanca og Cordillera Negra med ned til blot 10 meter af brusende Rio Santa.

I besøger de to smukke smaragdgrønne Llanganucosøer som sammen med en hestesko af sneklædte bjerge Huandoy, Pisco, Huascaran m.fl. er noget af det absolut smukkeste landskab I finder i hele Peru.

I besøger også den begravede by Yungay for foden af Perus og det tropiske bæltes højeste bjerg Huascaran. Ved det voldsomme jordskælv i maj 1970 blev et stort stykke af Huascarans nordlige top revet løs og forårsagede et gigantisk jordskred som på få minutter forvandlede Yungay fra en livlig by med 30.000 indbyggere til en kirkegård - Kun meget få indbyggere overlevede denne forfærdelige dag.

I dag rager kun den gamle katedrals tårne og et par palmetræer op af jorden og det er med stor respekt at man bevæger sig rundt i området med bevidstheden om at tusindvis af mennesker ligger levende begravet under ens fødder.
***Hotel Andino (M)


Dag 9: Huaraz - Lima
Denne dag fungerer som ren transportdag fra Cordillera Blancas høje tinder og store vidder gennem kystørkenen tilbage til hovedstaden Lima hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.

Vi foreslår at I efter en til tider strabadserende rejse rundt i det nordlige Peru forkæler jer selv med et besøg på Limas og Perus absolut mest fantastiske restaurant La Rosa Nautica som ligger på en mole ude i Stillehavet.

Restauranten serverer alt hvad det peruanske køkken kan præstere af gastronomiske delikatesser til meget fornuftige priser.
***Hotel Casa Andina Classic/***Hotel Britania (M)

På vej mellem Huaraz og Lima


Dag 10: Lima - Pachacamac - Paracas
Nu går turen mod syd af Panamericana Highway, som løber hele vejen fra Patagonien i det sydlige Chile til regnskoven i Colombia. Denne første del af vejen er ikke så interessant, og som regel indhyllet i dis fra Stillehavet, men ikke langt fra Lima besøger I det første betydningsfulde inkakompleks Pachacamac. Ved middagstid ankommer I til naturreservatet Paracas, som huser et fantastisk dyreliv, hvilket I vil stifte særligt bekendtskab med dagen efter.

Frokosten kan med stor fornøjelse indtages på en af fiskerestauranterne langs stranden i Paracas hvor der ofte er levende afrikansk inspireret musik.

Efter frokosten oplever I det oprørske Stillehav på nærmeste hold, da I går en tur gennem det barske, rå og åbne landskab til kysten hvor bølgerne slår voldsomt ind mod de farverige klippeformationer. I vil uvægerligt se mange forskellige fuglearter, hvor specielt den store sorte grib er karakteristisk. Paracas er et anerkendt og rigtig godt fugleobservationssted, hvis I har den interesse. Et andet sted i reservatet vil I formentlig se en flok søløver som holder til på en klippeafsats.
**Hotel Mirador (M)


Dag 11: Paracas - Islas Ballestas - Ica- Huacachina- Nazca
Om morgenen stævner I ud fra den lille havn i Paracas med kurs mod Islas Ballestas, som tit benævnes ”Lille Galapagos” pga. det omfangsrige dyreliv. På vejen til Islas Ballestas vil I se den Nazcalignende figur ”El Candelabro” som uvist af hvem og hvorfor er tegnet ind i klippen. Når I ankommer til Islas Ballestas som ikke kan besøges til fods vil I opleve et hav af fuglearter inkl. pelikaner, inkaterner, humboldtpingviner og mange andre arter som sætter et farverigt præg og et vist støjniveau på de nøgne klipper. Der er desuden også en meget fotogen søløvekoloni på klipperne.

Tilbage i Paracas vil I fortsætte af Panamericana Highway til Ica, hvor I besøger det arkæologiske museum som har en fantastisk smuk og internationalt anerkendt samling af tekstiler, håndværk, mumier osv. fra de tidlige kulturer fra området som beboede området længe før Inkariget opstod.

Landskabet er nu regulær ørken og blot 10 km. udenfor Ica ligger den hyggelige og charmerende oaseby Huacachina, hvor frokosten kan indtages ved kanten af søen. Efter frokosten anbefales det at I tager støvlerne af og går op i de store klitter der omgiver byen for at se det hele lidt fra oven.

Sidst på eftermiddagen kører I gennem varierende landskaber til Nazca af en nu noget mindre trafikeret Panamericana Highway.
***Hostel Agucho (M)


Dag 12: Nazca - Nazcalinierne - Chauchillakirkegården - Spiralakvædukter - Nazca
Om morgenen kører I til den lille lufthavn i Nazca, hvorfra I kan overflyve de mystiske Nazcalinier. Turen som varer ca. 45 minutter giver jer et indblik i et af verdens store uløste mysterier. Der er ingen som har fundet ud af hvem der har lavet de op til flere hundrede meter lange figurer, hvornår eller hvorfor. Det er en meget fascinerende oplevelse. Turen foregår i et lille fire eller sekspersoners propelfly og gennemføres kun hvis solen skinner, da der ellers ikke er noget at se.

Efter den fantastiske flyvetur går turen tilbage til Nazca som er en lille hyggelig by med et fantastisk gadeliv og mange små sjove lokale forretninger som I kan fordrive tiden i. Der er også mange gode restauranter som I kan vælge at benytte inden eftermiddagens program, som bringer jer til Chauchilla kirkegården uden for Nazca.

Chauchilla kirkegården er et levn fra Nazcafolket, som levede i området omkring år 1000. Indtil for nylig lå knogler og tøjrester spredt ud over ørkenen, men er nu samlet sammen og udstillet i et antal grave som illustrerer ritualerne omkring mumificering og begravelse. I kan stadig finde knoglerester og tekstiler i det omkringliggende landskab. Efter besøget på kirkegården går turen til de nærliggende spiralakvædukter som også stammer fra Nazcakulturen og stadig fungerer som livsvigtig vandkilde fra Andesbjergene til markerne i den tørre ørken, hvor regn er meget mere end uhyre sjældent.
***Hostel Agucho (M)


Dag 13: Nazca - Pampa Galeras - Chalhuanca
Der venter jer en spændende køretur ind i et af Andesbjergenes mindst besøgte områder, når I forlader Nazca for at køre mod Cusco. I vil opleve lamaer og Al Pacaer langs vejen og deres vilde slægtning vicunaen i reservatet Pampas Galeras ca. 90 km. fra Nazca, som er det absolut bedste sted at se dette sky dyr i Peru. I bevæger jer ind I en del af Peru som få turister oplever.

Strækningen fra Pampas Galeras til Chalhuanca er meget øde og landskabet fantastisk vildt og smukt med mange små bjergsøer, fantastiske klippeformationer og smukke udsigter. Læn jer tilbage og nyd udsigten og gør et stop for at nyde stilheden og den rene, kolde og ikke mindst tynde luft. Vejen når et maksimum på 4.800 m.o.h.

I overnatter i den lille by Chalhuanca - Præcis halvvejs mellem Nazca og Cusco.

***Tampumayo (M)


Dag 14: Chalhuanca
– Tarawasi – Cusco
I fortsætter til Abancay for foden af bjerget Ampay. Abancay er en typisk søvnig andisk by uden de store seværdigheder, men byen vågner hvert år i april når byens farverige og dejligt originale karneval løber af stablen.

Ca. 80 km. før Cusco gør I holdt ved den lille og meget velbevarede inkaruin Tarawasi. Ruinerne er meget velbevarede og har været anvendt som tempel og hvilested for inkaernes berømte stafetløbere, som var en vigtig årsag til at det var muligt at holde sammen på det store rige i en tid uden moderne kommunikationsmidler.

Systemet med stafetløbere var meget organiseret og i stand til at transportere frisk fisk fra kysten over Andesbjergene til hovedstaden Cusco.

Når I nærmer jer Cusco ad den gode vej fra Abancay kan I se snedækkede Salkantay og Det Sydlige Perus højeste bjerg Ausangate foran jer.
***Hotel Royal Inca 1 (M)

Tarawasi


Dag 15: Cusco på egen hånd
Cusco er nok den smukkeste storby i Peru. Cusco er stor men alligevel charmerende provinsiel og befolkningen er ikke så selvhøjtidelige som det kan forekomme i Lima og Arequipa. Der er ikke lagt noget program i Cusco, hvor Happy Lama Travel anbefaler at I tager den med ro og indsnuser byens atmosfære med udgangspunkt i Plaza de Armas hvor et besøg i den smukke katedral kan anbefales.

Et besøg i bydelen San Blas bag ved katedralen giver et godt indtryk af Cuscos inkaarkitektur. Det går stejlt opad til bydelen, men I belønnes til sidst med en flot udsigt over byen. Den smalle gade Loreto til højre fra katedralen er det vel nok bedst bevarede eksempel på inkaarkitekturen som er Cuscos særkende.

Det er tankevækkende at hver gang Cusco og andre byer er blevet ødelagt af jordskælv, så står de gamle inkastrukturer intakt tilbage og de koloniale bygninger ligger i ruiner.

Hvis det ønskes kan Happy Lama Travel arrangere en eftermiddagstur hvor I bliver guidet rundt i de fire betydningsfulde inkatempler Q’enco, Pucapucara, Sacsayhuaman og Tambomachay, som alle ligger meget tæt på byen. Sacsayhuaman ligger på en højdedrag lige udenfor byen og er uden sammenligning det mest betydningsfulde sted i Inkaernes bevidsthed.

Sacsayhuaman er kæmpestort selv om det eksisterende tempel kun er 20 procent af det oprindelige eftersom Spanierne rev det ned og benyttede stenene som fundament for deres bygninger i Cusco. Mange af de sten man stadig ser anvendt i Cuscos bygninger stammer fra Sacsayhuaman.

Sacsayhuaman er ligeledes skueplads for Inti Raymi. Sydamerikas næststørste fest efter Rios karneval afholdes hvert år den 24. juni hvor Cuscos befolkning fejrer vintersolhvervet med en timelang parade gennem Cuscos gader. Paraden slutter ved Sacsayhuaman, hvor der foretages symbolske ofringer til solguden Inti. Hvis I har mulighed for det anbefales det at I planlægger afrejsen, så I kan overvære Inti Raymi – Det er et fascinerende skue og Cusco fester i en hel uge op til den 24. juni.
***Hotel Royal Inca 1 (M)


Dag 16: Cusco – Pisac – Ollantaytambo – Aguas Calientes
I begiver jer nu ned i Inkaernes hellige dal som følger floden Urubamba til Machu Picchu og videre nordpå. Den hellige dal er overstrøet med store og små inkatempler og ruiner, hvor I vil besøge de to vigtigste Pisac og Ollantaytambo. Udover besøget ved disse to imponerende templer er det en nydelse blot at køre gennem den smukke dal med frodige marker og høje bjerge på begge sider af floden Urubamba som ender med at blive en del af Amazonasfloden.

Templet ved Pisac ligger langt oppe af en bjergskråning og der er en fantastisk udsigt over den hellige dal og byen Pisac. Ruinerne ved Pisac er særligt berømte for deres terrasser til dyrkning af afgrøder. Flere steder kan I se inkagrave på bjergsiderne.

Inkatemplet i Ollantaytambo var et af de få steder i Peru hvor de spanske koloniherrer tabte et større slag, da de i 1536 blev besejret på snedig vis af Manco Inca som var flygtet til Ollantaytambo efter at have tabt Sacsayhuaman og Cusco. I tager toget fra Ollantaytambo til Aguas Calientes for foden af Machu Picchu så I får optimalt udbytte af tiden dagen efter.
***Hostal Presidente (M)


Dag 17: Aquas Calientes – Machu Picchu – Cusco
Happy Lama Travel anbefaler at I besøger Machu Picchu så tidligt som mulig så I har det nogenlunde for jer selv inden de store grupper ankommer fra Cusco ved 10-tiden. I Aquas Calientes tager I bussen de sidste 8 km. opad bjerget hvor Machu Picchu åbenbarer sig for jer i al dets pragt. Machu Picchu er højdepunktet på de fleste rejsendes tur til Peru.

Machu Picchu blev genopdaget i 1911 af amerikaneren Hiram Bingham som egentlig var på jagt efter inkaernes sidste tilflugtssted Vilcabamba som senere er blevet fundet ved Espiritu Pampa meget dybere inde i junglen. Der er imidlertid stadig diskussion om hvorvidt Espiritu Pampa nu også er inkaernes sidste tilflugtssted.

Machu Picchu er på UNESCO´s list of world heritage og blev i juli måned 2007 officielt udråbt som et af verdens syv nye vidundere i fint selskab med Bl.a. Taj Mahal, Colosseum og Den kinesiske mur.

Machu Picchu er meget omfangsrig og guiden vil vise jer de vigtigste steder, hvorefter I kan gå rundt og udforske ruinerne på egen hånd. Der er mange spændende muligheder for at se Machu Picchu fra alternative positioner. I kan vandre tilbage af Inkastien til Solens Port som markerer afslutningen på Inkastien. Herfra har I en fantastisk udsigt over Machu Picchu og Urubambaflodens løb.

En anden spændende mulighed er at bestige Wayna Picchu – Bjerget som man altid ser i baggrunden af det klassiske postkortbillede af Machu Picchu. Wayna Picchu kan godt være en udfordring at bestige. En tredje mulighed for de seje er at bestige Montaña Machu Picchu hvorfra Queshuaflaget vajer. Montaña Machu Picchu er områdets højeste top og er meget stejlt at bestige.

Sidst på dagen tager I toget tilbage til Ollantaytambo hvorfra I kører i bus til Cusco. ***Hotel Royal Inca 1 (M)


Dag 18: Cusco - Lima
I har ca. 1½ times flyvning mellem Cusco og Lima. Happy Lama Travel anbefaler et eftermiddagsfly, så I kan slappe af i Cusco om formiddagen.
***Hotel Casa Andina Classic/***Hotel Britania (M)


Dag 19: Lima på egen hånd - Afrejse Lima
De fleste interkontinentale fly letter sen eftermiddag eller tidlig aften, så I har god tid til at se lidt af Lima inden I endegyldigt forlader Peru.

Vi har ikke lagt noget program, da erfaringen fortæller, at de fleste blot ønsker at slappe af inden hjemrejsen men har I mod på mere, kan vi sagtens arrangere en guidet rundtur til Limas største seværdigheder.

Det arkæologiske museum kan anbefales hvis I lige vil have sat de sidste tre ugers kulturindtryk ind i en tidslinje. Efter museumsbesøget kan I besøge Plaza de Armas, hvor hovedparten af Limas koloniale arkitektur findes. I kan derefter besøge det smukke kloster Monasterio de San Francisco inkl. de underjordiske katakomber.

I skal være i lufthavnen ca. tre timer før afgang. På første sal i Lima lufthavn er der en del udmærkede spisesteder og forretninger hvor I kan fordrive tiden inden I letter fra Lima.
(M)

Priser og vilkår - Indhent tilbud på happylama@happylamatravel.com TOP

Inkluderet i prisen:
- Privat bil med engelsktalende chauffør fra Chiclayo til Ollantaytambo ca. 2.800 km. inkl. brændstof, vejskat og vejhjælp
- Indenrigsfly på økonomiklasse Lima - Chiclayo
- Indenrigsfly på økonomiklasse Cusco - Lima
-
Alle overnatninger i delt dobbelt/tripleværelse jf. hotelliste (Kan blive ændret til tilsvarende)
- Engelsktalende guider til alle guidede aktiviteter og seværdigheder*1
- Alle entreer til guidede aktiviteter og seværdigheder*2  
- Alle transfers til og fra guidede aktiviteter og seværdigheder
- Alle Transfer til og fra lufthavne
-
Tog/bus Ollantaytambo – Machu Picchu – Cusco
- Bådtur til Islas Ballestas i international gruppe
- Morgenmad hver dag
----------
- Lokal operatør med 25 års erfaring og social bevidsthed i forhold til ansatte
- Happy Lama Travels stedkendte anbefalinger til "fridage"
- Adgang til webmail oprettet på Happy Lama Travels webhotel hvis ønsket
- 24 timers hotline til lokal operatør og Happy Lama Travel

- Happy Lama Travels tryghedsservice
- Rejsegarantifondens dækning

Ikke inkluderet i prisen:
- International flybillet (Book selv eller lad Happy Lama Travel booke din flybillet)
 
- Anbefalet afbestillingsforsikring (Happy Lama Travel hjælper gerne med
forsikringer)
- Obligatorisk rejseforsikring (Happy Lama Travel hjælper gerne med
forsikringer)
- Evt. vaccinationer (Se mere hos
Statens Serum Institut)
- Peruanske lufthavnsskatter ca. USD 45
- Drikkepenge og frivillige bidrag til eksempelvis kirker
- Ikke nævnte måltider
- Overflyvning af Nazcalinjerne - ca. USD 100 betales i Nazca
*3
- Alt andet som ikke er nævnt ovenfor

*1 - Guidede aktiviteter
Lord of Sipan gravene, Lord of Sipan museet, Lord of Sican museet, Heksens tempel, Chan Chan, Månetemplet, Regnbuetemplet, Huanchaco, Llanganucosøerne, Cañon del Pato, Yungay, Pachacamac, Islas Ballestas, Arkæologisk museum i Ica, Spiralakvædukterne, Chauchilla kirkegården, Pisacruinerne, Ollantaytamboruinerne, Machu Picchu

Sechin, Tarawasi, Paracas NP
- Chaufføren fungerer som basal guide eller oversætter fra lokal spansktalende guide.

*2 - Inkluderede entréer
Lord of Sipan gravene, Lord of Sipan museet, Lord of Sican museet, Heksens tempel, Chan Chan, Månetemplet, Regnbuetemplet, Sechin, Yungay, Pachacamac, Tarawasi, Chauchilla kirkegården, Spiralakvædukterne, Arkæologisk museum i Ica, Paracas NP, Islas Ballestas, Pisacruinerne, Ollantaytamboruinerne, Machu Picchu

*3 - Overflyvning af Nazcalinierne
Er ikke inkluderet af den simple årsag at dine penge er tabt hvis det ikke er muligt at flyve pga. dårligt vejr

Forbehold for fejl og forudsætningsændringer

I tvivl om noget - Spørg løs
happylama@happylamatravel.com

- Peru i billeder
- Inspirationskatalog

- Gæsterne har ordet

Rejse Til Peru - Lima-Chiclayo-Trujillo-Huaraz-Lima-Paracas-Nazca-Cusco-Machu Picchu
TOP

--- Texts, Photos, Logos and Web: Copyright Jan Tvernø and Happy Lama Travel ---
--- Happy Lama Travel Aps. --- CVR-nr. 30829247 --- Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1940 ---
---
Laveste skærmopløsning 1024x768 --- Optimal skærmopløsning 1680x1050 ---

 
HAPPY LAMA HOTSPOTS
- Inkastien til Machu Picchu
- Gæsterne har ordet
- Inspirationskatalog
- Tilmeld nyhedsbrev
 
HAPPY LAMA REJSEMENU
- Rejser til Peru
  - Det Sydlige Peru
  - Rundrejse 18 dage (S1-1)
  - Rundrejse 21 dage (S1-2)
  - Rundrejse 23 dage (S1-3)
  - Rundrejse 14 dage (S2-1)
  - Rundrejse 17 dage (S2-2)
  - Rundrejse 18 dage (S2-3)
  - Rundrejse 18 dage (S2-4)
  - Rundrejse 19 dage (S2-5)
  - Det Nordlige Peru
  - Rundrejse 15 dage (N1-1)
  - Rundrejse 17 dage (N1-2)
  - Rundrejse 18 dage (N2-1)
  - Rundrejse 20 dage (N2-2)
  - Kombineret Nord og Syd
  - Rundrejse 18 dage (NS1)
  - Rundrejse 19 dage (NS2)
  - Rundrejse 20 dage (NS3)
  - Rundrejse 23 dage (NS4)
  - Rundrejse 24 dage (NS5)
  - Rundrejse 25 dage (NS6)
  - Rundrejse 21 dage (NS7)
  - Rundrejse 23 dage (NS8)
  - Rundrejse 26 dage (NS9)
  - Rundrejse 20 dage (NS10)
  - Amazonastilføjelser
  - Manu 5 dage (AM-1)
  - Manu 7 dage (AM-2)
  - Manu 9 dage (AM-3)
  - Tambopata 3 dage (AT-1)
  - Tambopata 4 dage (AT-2)
  - Tambopata 5 dage (AT-3)
- Rejser til Bolivia
- Rejser til Ecuador
- Rejser til Galapagos
- Rejser til Guyana
- Rejser til Mongoliet
- Trekking
- Bjergbestigning
- Motorcykelture
- Fugleture
- Bilture (4WD)
- Mountainbike
- Adventure
- Flybilletter
- Rejseforsikring
- Turen går til Peru
- Peru i billeder
 
HAPPY LAMA MENU
- Happy Lama Travel
- Kontakt / Contact
- Sitemap
 
Mail til Happy Lama Travel
(+45) 4248 4616Powered by FreeFind