Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark

Norsk Svenska English Español Deutsch Nederlands Français Italiano Português Polski

Arrangerer alle former for individuelle rejser til Peru fra blot en person i god kvalitet til fair priser og du bestemmer selv afrejsedatoen

Alpamayo, Cordillera Blanca

Inkaernes gamle hovedstad Cusco

Inca Kola

Kondor, Colca Canyon

Fejring af Inti Raymi i Cusco

 
- FORSIDE

Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark
Trekking i Peru - Inkastien til Machu Picchu

Sydamerikas mest populære trek starter ved jernbanens km. 82 i Den Hellige Dal og det tager 4 dage at gennemføre de ca. 45 km. og nå Machu Picchu.

Trekket starter i ca. 2.200 moh. Det højeste punkt er passet Warmiwañusca (4.198 moh.) på dag 2 og Machu Picchu ligger i ca. 2.450 moh.

På vejen mod Machu Picchu besøges mange store og små inkaruiner. Det absolutte højdepunkt er når man fra Solens Port Inti Punku for første gang ser Machu Picchu.


Inkastien er så populær at der er indført en begrænsning på 200 startende turister om dagen og alle skal have en autoriseret guide med.


Det er derfor nødvendigt at søge tilladelse til at vandre på Inkastien mindst 5 måneder i forvejen hvis du rejser i højsæsonen (juli, august, september)

Inkastien er desuden helt lukket i februar måned for reparation og oprydning.

Som trekking eller bjergbestigningskunde hos Happy Lama Travel opnår du 10 % rabat hos en af Danmarks førende forretningskæder indenfor udstyr til friluftsliv. 
Billeder Link til Billede

Kortfattet dag til dag program:

Dag 1:
Cusco - Km. 82 - Huayllabamba (f,a) Ca. 12 km. vandring og 300 højdemeter
Du afhentes tidligt på dit hotel i Cusco og bor du i Urubamba bliver du samlet op på vejen. Efter et kort ophold i Ollantaytambo kører bussen det sidste stykke til jernbanens km. 82 hvorfra Inkastien påbegyndes. Når du går gennem den første kontrol er du endegyldigt i gang med Inkastien, som for mange mennesker er højdepunktet på rejsen til Peru.

Den første dags vandring er relativ enkel og relativt jævnt "peruvian flat" med et enkelt kort stejlt stykke ca. halvvejs, hvor du også kan nyde inkaruinen Wilkarakay. Frokosten serveres undervejs.

Lejren ligger i Huayllabamba eller Wayllabamba som den sidste regulære bosættelse også kan benævnes. Omkring lejren sælger de lokale forskellige fornødenheder som vand, øl, slik, toiletpapir og hvad der ellers måtte synes anvendeligt til Inkastien.

Dag 2: Huayllabamba - Pacamayo (m,f,a) Ca. 11 km. vandring og 1.200 højdemeter
Den på papiret hårdeste dag med passage af Inkastiens højeste punkt
passet Warmiwañusca (4.198 moh.) starter når du har passeret den anden kontrol hvor en afstikker fra Salkantaytrekket møder Inkastien lige efter Huayllabamba.

Opstigningen starter rimelig stejlt men fascinerende smukt gennem tågeskov. Efter frokosten som normalt indtages ved smukt beliggende Llulluchapampa med udsigt til mange af områdets bjergtoppe fortsætter opstigningen relativt jævnt men gradvist stejlere og det sidste stykke mod Warmiwañusca går du på trapper. Du vil formentlig kunne mærke at luften er blevet noget tyndere i løbet af dagen. Llulluchapampa er det sidste sted du kan købe fornødenheder indtil lejren i Winaywayna på dag 3.

På den modsatte side af Warmiwañusca går det stejlt nedad på trapper mod lejren i Pacamayo. Denne strækning er meget smuk og barsk på samme tid.

Dag 3: Pacamayo - Winaywayna (m,f,a) Ca. 16 km. vandring og 600 højdemeter
En spændende dag som bringer dig over to pas og gennem meget forskellige landskaber venter forude, når du forlader lejren i Pacamayo. Det går opad mod passet Runkurakay med det samme du forlader lejren og på vejen passerer du inkaruinen med samme navn. Du går gennem et meget råt landskab som kombineret med tågeskov giver hele sceneriet et mystisk præg.

Det meste af dag 3 foregår på trapper som kan være rimelige stejle på visse passager, hvilket også er tilfældet efter Runkurakay. Du går stadig gennem tågeskov, hvor træerne er tilgroet med mos og alting er meget glat hvis det har regnet eller er fugtigt. På vejen mod frokosten i Chaquicocha passerer du de velbevarede inkaruiner Sayaqmarka og Concha Marca.

Efter frokosten med udsigt til smukke bjergtoppe gennemgår du måske Inkastiens smukkeste passage mod passet Phuyupatamarka. Vegetationen er blevet langt mere frodig og overdådig og du har de mest fantastiske udsigter samtidig med at Inkastien passerer gennem tunneller flere steder. Efter Phuyupatamarka går det meget stejlt nedad mod lejren i Winay Wayna og da de fleste er ved at kunne mærke strabadserne på dette tidspunkt gælder det om at bevare koncentrationen. Lige efter passet passerer du inkaruinen Phuyupatamarka som er et smukt eksempel på inkabade.

Er du helt vild efter flere højdemeter kan du tage en afstikker til den meget smukke inkaruin Intipata som er skåret ud af bjergsiden.

Lejren i Winay Wayna er et paradis for mange trætte mennesker, som måske ikke er helt vant til at være væk fra civilisationen. Det er muligt at købe øl, vin og sågar et bad.

Efter aftensmaden tager du pænt afsked med det hold af hjælpere som har ydet en stor indsats for at hele logistikken har fungeret i lejrene.

Dag 4: Winayhuyana - Machu Picchu - Cusco (m) Ca. 6 km. vandring og 100 højdemeter
Du vækkes tidligt for at passere den sidste kontrolpost og fortsætte det sidste stykke mod Solens port og Machu Picchu som du første gang ser fra netop Solens Port. Der udspiller sig ofte et helt særligt lysspil over Machu Picchu i takt med at den stigende sol får brændt dis og tåge af og du fornemmer mystikken som præger hele området.

Vel ankommet til Machu Picchu skal du deponere din rygsæk inden guiden giver en rundvisning til Machu Picchus mest betydningsfulde steder. Efter rundvisningen har du mange muligheder for at se Machu Picchu fra andre spændende vinkler, da du kan bestige Wayna Picchu eller sågar Montaña Machu Picchu. Begge dele er stejle og indebærer henholdsvis ca. 300 og 600 højdemeter - Udsigten er imidlertid det hele værd. Der er en daglig begrænsning på bestigning af Wayna Picchu, mens praktisk talt ingen bestiger Montaña Machu Picchu.

Der er desuden en lille sti ned til en inka trækbro. Du kan ikke komme helt ned til broen, da der er afspærret af sikkerhedsmæssige årsager.

Når du har udforsket Machu Picchu kan du vælge at gå eller køre i bus ned til Aguas Calientes, hvorfra du tager tog og bus tilbage til Cusco, hvor du bliver sat af tæt på Plaza de Armas. Du vil være i Cusco ved 22-tiden.

Aguas Calientes er et godt "vandhul" efter fire dages strabadser med gode restauranter og varme termiske bade hvis det kan lokke.

Pris pr. person i 2014: DKK 3.798
Hvis trekket indgår i en længere rundrejse gives der tilbud på det samlede arrangement, hvilket isoleret set vil reducere prisen for trekket. Tillæg for evt. enkeltværelse/telt må påregnes.

Inkluderet i prisen:
Deltagelse i international gruppe (max. ca. 16 personer)
Indledende briefing
Tilladelse til at vandre på Inkastien

Transfer fra hotel i Cusco dag 1
Transfer til Plaza de Armas i Cusco dag 4

Entré til Machu Picchu
Busbillet fra Machu Picchu til Aquas Calientes
Tog/Busbillet fra Aquas Calientes til Cusco

Måltider jf. program
Telte og liggeunderlag*
Alt nødvendigt fællesudstyr (køkkentelt, Spisetelt, Toilettelt, Køkkenudstyr osv.)
Erfarne specialuddannede engelsksprogede guider
Fornødne bærere, kokke og assistenter
Basis førstehjælpsudstyr
Happy Lama Travels
tryghedsservice


Inkastien kan også arrangeres som en privat tur (Indhent tilbud)

Soveposer er ikke inkluderet men kan lejes for DKK 300 (Book hjemmefra).

Du skal være opmærksom på at du bærer din personlige bagage selv incl. sovepose og liggeunderlag. Det er imidlertid muligt at hyre en bærer som må bære maksimalt 15 kg. gerne fra flere personer. En bærer kan hyres for DKK 1.200 (Book hjemmefra)


Det er muligt at tage en overnatning i Aguas Calientes for foden af Machu Picchu, hvis du gerne vil besøge Machu Picchu igen på egen hånd. (Vi har mulighed for at booke alle hotelkategorier)

Ruten
og lejrplaceringer kan ændres uden varsel af myndighederne.

* Faste liggeunderlag ca. 1,5 cm. tykke - Enkelte gæster anbefaler at du selv medbringer oppusteligt liggeunderlag.

Tag på trekking i Peru med Happy Lama travel

Læs om alle destinationerne i Inspirationskataloget

Inkastien dag 1 - Klargøring ved km. 82
Inkastien dag 1
Klargøring ved km. 82
Inkastien dag 2 - Efter Warmiwañusca
Inkastien dag 2
Efter Warmiwañusca
Inkastien dag 3 - Mod Phuyupatamarka
Inkastien dag 3
Mod Phuyupatamarka
Inkastien dag 4 - Wayna Picchu
Inkastien dag 4
Wayna Picchu
Kort over Inkastien
Kort over Inkastien
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


---
Texts, Photos, Logos and Web: Copyright Jan Tvernø and Happy Lama Travel ---
--- Happy Lama Travel Aps. --- CVR-nr. 30829247 --- Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1940 ---
---
Laveste skærmopløsning 1024x768 --- Optimal skærmopløsning 1680x1050 ---

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
HAPPY LAMA HOTSPOTS
- Inkastien til Machu Picchu
- Gæsterne har ordet
- Inspirationskatalog
- Tilmeld nyhedsbrev
 
HAPPY LAMA REJSEMENU
- Rejser til Peru
- Rejser til Bolivia
- Rejser til Ecuador
- Rejser til Galapagos
- Rejser til Guyana
- Rejser til Mongoliet
- Trekking
  - Cordillera Blanca 1
  - Cordillera Blanca 2
  - Cordillera Blanca 3
  - Cordillera Blanca 4
  - Cordillera Blanca 5
  - Cordillera Huayhuash 1
  - Cordillera Huayhuash 2
  - Cordillera Huayhuash 3
  - Inkastien til Machu Picchu
  - Salkantay til Machu Picchu
  - Colca Canyon
  - Cotahuasi Canyon
  - Ausangate
  - Choquequirao
  - Laguna Paron
  - Laguna Churup
  - Laguna 69
  - Punta Callan
- Bjergbestigning
- Motorcykelture
- Fugleture
- Bilture (4WD)
- Mountainbike
- Adventure
- Flybilletter
- Rejseforsikring
- Turen går til Peru
- Peru i billeder
 
HAPPY LAMA MENU
- Happy Lama Travel
- Kontakt / Contact
- Sitemap
 
Mail til Happy Lama Travel
(+45) 4248 4616Powered by FreeFind