Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark

Norsk Svenska English Español Deutsch Nederlands Français Italiano Português Polski

Arrangerer alle former for individuelle rejser til Peru fra blot en person i god kvalitet til fair priser og du bestemmer selv afrejsedatoen

Alpamayo, Cordillera Blanca

Inkaernes gamle hovedstad Cusco

Inca Kola

Kondor, Colca Canyon

Fejring af Inti Raymi i Cusco

 
- FORSIDE

Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark
Happy Lama Travels
nyhedsbrev - Lamanyt 7 - 11. juni 2010

Oplev græsk-ortodoks påske på nærmeste hold
Grækenland, April 2011 - (20 personer opskrevet)

I perioden 17. april til 26. april (Vejledende – Kan ændres) arrangerer Happy Lama Travel i samarbejde med vores faste Grækenlandspartner Eleni-Travel en spændende rejse til Grækenland som fokuserer på fejringen af den græsk-ortodokse påske på nærmeste hold sammen med vores venner i Syvota i Epirosprovinsen lige syd for Albanien.

Udover dette absolutte højdepunkt byder rejsen også på flere af Grækenlands absolutte historiske og arkæologiske højdepunkter som alle er indlemmet i UNESCO´s særligt beskyttede verdensarv - Akropolis, Delphi og ikke mindst de mystiske og fantastisk fotogene Meteoraklostre som alle er smukt placerede på toppen af høje klippeplateuer.

Udover Helle Sejr som normal stedkendt rejseleder på rejserne til Grækenland deltager Jan Tvernø formentlig også på rejsen og vil personligt lede en smuk vandretur i og omkring Europas dybeste kløft Vikos mellem to små autentiske Zagorialandsbyer for de som har interesse og forudsætninger for det.

Vikoskløften er utrolig smuk men kan også være en krævende vandretur.

Programmet annonceres i oktober 2010 og forventes hurtigt fuldbooket. Er du interesseret kan du helt uforpligtende sende en mail til
rejseleder Helle Secher Sejr og få chancen for at tilmelde dig en uges tid før vi annoncerer rejsen bredt.
 

Græsk-Ortodoks påske

På sporet af Djengis Khan og Marco Polo
Mongoliet, Maj-Juni 2011 - (7 personer opskrevet)

Happy Lama Travel arrangerer i maj-juni 2011 igen en af vores populære researchrejser – Denne gang til Mongoliet som i lighed med Peru og Galapagos altid har stået højt på ønskelisten over steder jeg vil besøge og arrangere rejser til.

Mongoliet er i modsætning til gængs opfattelse et fantastisk alsidigt land med endeløse græsstepper, regulær ørken, ufremkommeligt bjergterræn, dybe krystalklare søer, nåleskove og en stor kultur- og historierigdom.

Mongoliet er særligt på mange måder -  Ekstremt traditionelt samtidig med at det er meget moderne med stort fokus på globalisering og uddannelse. Mongoliet har gennemgået en kæmpemæssig omstilling gennem de sidste tyve år og var det eneste land som gik direkte fra at være kommunistisk sovjetisk marionetstat til at være fuldbyrdet demokrati nærmest i samme øjeblik som Sovjetunionen kollapsede.

Mongoliet er 35 gange større end Danmark og har en befolkning på kun 2.5 mio. mennesker, hvilket gør landet til verdens tyndest befolkede land og med tanke på at 50% af befolkningen bor i hovedstaden Ullan-Baatar er der rigtig god plads til udfoldelse for besøgende.

Researchrejsen vil blive koncentreret om det nordlige, sydlige og østlige Mongoliet, da det vestlige Mongoliet egner sig bedre til en regulær trekking og bjergbestigningstur på et senere tidspunkt.

Programmet forventes klar i november 2010 -
Er du interesseret kan du helt uforpligtende sende en mail til happylama@happylamatravel.com for at blive holdt orienteret om rejsen.
 

Klassisk mongolsk nomadeger

Vandring gennem verdens dybeste kløfter til Amazonas´ udspring og bestigning af vulkaner
Peru, Juli 2012 - (10 personer opskrevet)
I 2008 arrangerede Happy Lama Travel Wonders of The Peruvian Andes - En helt speciel rejse til Peru med fokus på fysisk aktivitet, teambuilding og kulturelle møder langt væk fra alfarvej.

I modsætning til 2008 hvor vi henlagde rejsen til Cordillera Blanca i det nordlige Peru vil vi i 2012 med udgangspunkt i Arequipa og Chivay koncentrere turen omkring trekking til Amazonas´ udspring på vulkanen Mismi og trekking i de meget sjældent besøgte kløfter Colca og Cotahuasi som er verdens dybeste – Dobbelt så dybe som Grand Canyon.

Afslutningsvis vil vi bestige de to vulkaner Misti og Chachani som lige præcis bryder det for mange magiske 6.000 meter mærke.

For de som er interesserede vil det desuden være muligt at forlænge rejsen med enten Inkastien til Machu Picchu eller den mindre benyttede Salkantaysti til Machu Picchu som jeg selv har tænkt mig at forlænge rejsen med.

Rejsen er som udgangspunkt en lukket bestilt gruppe men er du interesseret og opfylder de forudsætninger til fysisk form og erfaring som vi opstiller er jeg sikker på at vi finder en plads.

Programmet forventes klar i juli 2011 -
Er du interesseret kan du helt uforpligtende sende en mail til happylama@happylamatravel.com for at blive holdt orienteret om rejsen.
 

Vulkanen Chachani

Guyana – Et uberørt overflødighedshorn for natur og dyreelskere
Guyana, Nov./Dec. 2012 - (14 personer opskrevet)
Denne researchrejse bliver noget helt specielt – Ikke mindst fordi intet dansk rejsebureau har Guyana på programmet som egen produktion.

De færreste mennesker ved noget om Guyana og verden har endnu ikke opdaget dette fantastiske land øst for Venezuela og nord for Brasilien.

Guyana er fem gange større end Danmark med en befolkning på ca. 800.000 som næsten alle bor i og omkring hovedstaden Georgetown ud til Den Mexikanske Golf.

Resten af landet er praktisk talt fuldstændig uberørt regnskov med et overdådigt dyreliv både hvad angår mængde og diversitet. Forskere finder næsten dagligt nye arter dybt inde i Guyanas regnskov og de kendte dyr som jaguarer, kæmpeoddere, anakondaer osv. er desuden langt mere talrige og mindre sky end mange steder i Amazonas hvor mennesket har gjort sit indtog.

Området er selvsagt et paradis for ornitologer og den berømte Harpy eagle er stadig relativ almindelig og let tilgængelig. Et andet højdepunkt i Guyanas regnskov er det fabelagtige vandfald Keiteur som med et frit fald på 700 meter er en fantastisk oplevelse midt i regnskoven.

I bunden af vandfaldet er der et helt specielt økosystem med dyrearter som kun lever lige præcis der. Rejsen kombineres muligvis med Costa Rica eller Panama.

Programmet forventes klar i foråret 2012 -
Er du interesseret kan du helt uforpligtende sende en mail til happylama@happylamatravel.com for at blive holdt orienteret om rejsen.

Jaguar i Guyanas regnskov

--- Texts, Photos, Logos and Web: Copyright Jan Tvernø and Happy Lama Travel ---
--- Happy Lama Travel Aps. --- CVR-nr. 30829247 --- Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1940 ---
---
Laveste skærmopløsning 1024x768 --- Optimal skærmopløsning 1680x1050 ---

 
HAPPY LAMA HOTSPOTS
- Inkastien til Machu Picchu
- Gæsterne har ordet
- Inspirationskatalog
- Tilmeld nyhedsbrev
 
HAPPY LAMA REJSEMENU
- Rejser til Peru
- Rejser til Bolivia
- Rejser til Ecuador
- Rejser til Galapagos
- Rejser til Guyana
- Rejser til Mongoliet
- Trekking
- Bjergbestigning
- Motorcykelture
- Fugleture
- Bilture (4WD)
- Mountainbike
- Adventure
- Flybilletter
- Rejseforsikring
- Turen går til Peru
- Peru i billeder
 
HAPPY LAMA MENU
- Happy Lama Travel
- Kontakt / Contact
- Sitemap
 
Mail til Happy Lama Travel
(+45) 4248 4616Powered by FreeFind