Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark

Norsk Svenska English Español Deutsch Nederlands Français Italiano Português Polski

Arrangerer alle former for individuelle rejser til Peru fra blot en person i god kvalitet til fair priser og du bestemmer selv afrejsedatoen

Alpamayo, Cordillera Blanca

Inkaernes gamle hovedstad Cusco

Inca Kola

Kondor, Colca Canyon

Fejring af Inti Raymi i Cusco

 
- FORSIDE

Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark
Koncept

Det er meget meget enkelt !
Hvem henvender Happy Lama Travel sig til ?
Engagement og individuel tilrettelæggelse
Professionelle folk og social profil
Fokus
Tryghedsservice
"Land only" eller grupper ?
Happy Lama Mix
Kend prisen på forhånd
Noget om rejser til Peru

Det er meget meget enkelt:
Du bestemmer både programmets indhold og afrejsedatoen. It´s as simple as that ! Jan Tvernø og Happy Lama Travel planlægger din rejse lige så minutiøst og individuelt som var det min egen rejse.

Happy Lama Travel har flere gode forslag til rejser i Peru, men du kan ændre dem i samråd med os og så indhenter vi en ny pris til dig. Hvis du siger at du vil rejse eksempelvis den 17. juni, så arrangerer vi programmet i forhold til det.
TOP

Hvem henvender Happy Lama Travel sig til ?:

Happy Lama Travel henvender sig til alle der har en interesse i at rejse til og rundt i fantastiske Peru. Vi arrangerer alt fra behagelige klassiske
familierundrejser af varierende længde i egen bil med chauffør uden nævneværdig fysisk aktivitet til trekking på mange niveauer og bestigninger af bjerge over 6.000 meter, højdetræningslejre m.m. You name it !

Vi arrangerer også rejser for dig der har specialinteresser som
ornitologi, mountainbike, motorcykelkørsel og adventure (ridning, rafting, bungeejumping, paragliding m.m.)

Happy Lama Travel opererer i hele Peru og ikke kun langs "Gringo trail".
TOP

Engagement og Individuel tilrettelæggelse:

Happy Lama Travel arrangerer og gennemfører individuelle landarrangementer på baggrund af din tid, dine ønsker og dine behov fra kun 1 tilmeldt og du bestemmer selv afrejsedatoen forudsat at vores operatører har ledig kapacitet.

Happy lama Travel tager din rejseoplevelse alvorligt og vi engagerer os derfor dybt i tilrettelæggelsen for at du kan få det optimale ud af din tid i Peru. Det er derfor en fordel hvis du henvender dig til os i god tid, så der er tid til en tilbundsgående dialog.

Vi har erfaringsbaserede forslag til programmer i hele Peru, men disse kan tilpasses i dialog med dig.

Kort fortalt er det dig der bestemmer rejsens indhold - Vi planlægger logistikken og har du et specielt ønske vil vi forhøre os om mulighederne i vores netværk af operatører og guider.
TOP

Professionelle folk og social profil:
Happy Lama Travels operatører har ordnede forhold både hvad angår udstyr og personale. De benytter kun uddannede guider med individuelle specialer samt uddannede kokke, bærere og chauffører som tager deres arbejde meget alvorligt.

Vores operatører betaler desuden til pensionsordninger og skadesfonde og støtter lokalt forankrede sociale projekter primært omkring skolegang. TOP

Fokus:
Happy Lama Travel fokuserer på at give dig en kvalitetsoplevelse til en konkurrencedygtig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder en trimmet organisation uden fordyrende løsninger hvor vi tager grundigt stilling til hvorvidt hvert tiltag har en positivt afsmittende effekt på den samlede oplevelse af vores programmer.
TOP

Trygheds
service:
Happy Lama Travel prioriterer din og dine pårørendes tryghed og sikkerhed højt. Vi sender automatisk dit rejseprogram til konsulen i Peru med relevante kontaktoplysninger ligesom du udstyres med relevante kontaktoplysninger hjemmefra. Dette sker for at sikre en hurtig indsats i en eventuel akut opstået krisesituation.

Happy Lama Travel opbevarer også kopi af dine personlige papirer (pas, Flybillet, Forsikringspolice) hvis du ønsker det - Igen for at sikre en hurtig indsats i en eventuel akut opstået krisesituation.

Happy Lama Travel hjælper gerne dig med at booke din flybillet til nettopris incl. de skatter og afgifter der er forbundet med billetten.

Happy Lama Travel stiller en webmail til din rådighed, så du kan skrive hjem til Danmark fra enhver internetopkoblet PC, hvilket ikke er vanskeligt at finde i Peru. Denne webmail vil være tilgængelig fra to uger før afrejse til to uger efter hjemkomst. TOP

"Land only" eller grupper:
Happy Lama Travels programmer er som udgangspunkt "land only" arrangementer, hvor vi i fællesskab laver et landarrangement for helt ned til en person, hvorpå flybilletten bookes til den ønskede rejseperiode. Happy Lama Travel hjælper gerne med at finde og booke Flybilletten.

Happy Lama Travel arrangerer også gerne bestilte grupperejser i Peru (minimum 10 personer), hvis I eksempelvis er en rejseklub der vil på klassisk rundrejse i Peru, en gruppe ornitologer der har specielle ønsker til en fugletur eller måske en gruppe trekkere/bjergbestigere der ønsker et særligt sammensat program. Se eksempelvis vores fantastiske program Wonders of the Peruvian Andes TOP

Happy Lama Mix:

Happy Lama Travel har som nævnt nogle erfaringsbaserede forslag til programmer men du bestemmer rejsens indhold. Det betyder at du eksempelvis kan kombinere en 14 dages rundrejse med et 5 dages trekkingarrangement og 6 forskellige endagsture eller hvad du nu må ønske. Det taler vi om.
TOP

Kend prisen på forhånd:
Happy Lama Travel mener at du skal kende den korrekte pris fra det øjeblik du ankommer til Peru til det øjeblik du forlader Peru igen, hvorfor det der kan arrangeres på forhånd er arrangeret og indeholdt i den annoncerede pris.

Nogle rejsearrangører annoncerer en lav pris hvortil der i detailprogrammerne annonceres aktiviteter som indebærer yderligere lokal betaling på op til adskillige tusinde kroner - Det synes Happy Lama Travel er snyd.

Der er imidlertid ting som vores lokale operatører ikke kan betale på forhånd. Ligeledes er der aktiviteter som du selv bedst kan fra eller tilvælge og dermed betale på stedet. Disse tilfælde vil fremgå klart af de enkelte programmer med Happy Lama Travels anbefalinger på det enkelte område.

Happy Lama Travel synes også at ekspeditionsgebyrer, fakturagebyrer, gebyrer for EU-forsikring og hvad det ellers kaldes er snyd så det vil du ikke opleve hvis du vælger Happy Lama Travel som din rejsearrangør. TOP

Noget om rejser til Peru:
Der er tre måder at rejse til Peru på:

  • Køb en flybillet og pak din rygsæk uden at have planlagt noget
  • Køb en ufleksibel grupperundrejse med dansk rejseleder
  • Køb en individuelt arrangeret tur med lokal rejseleder og guide hvor dine ønsker og behov bestemmer programmet

Happy Lama Travel anbefaler og udbyder helst den sidste løsning, som vi mener er den absolut mest optimale og bedste måde at se Peru og lære befolkningen at kende på.

Vi tilbyder selvfølgelig også specialdesignede grupperejser hvis der er firmaer, klubber, organisationer eller lignende som henvender sig med specielle ønsker. Se evt. Wonders of the Peruvian Andes som er et fantastisk trekking og bjergbestigningsprogram udarbejdet i samarbejde med FDFspejderne.

Happy Lama Travel mener at de to andre løsninger giver en ringere oplevelse i Peru. Årsagen er i forhold til løsning 1 at du vil bruge meget tid på logistik, da hotelinfrastrukturen er meget ringe og hotelværelser derfor også er meget dyre hvis du ikke har booket. Det kan desuden være vanskeligt at arrangere transport til store dele af det omfangsrige land, samt finde kvalificerede guider som mange steder er obligatoriske.

I forhold til løsning 2 mener vi at den danske rejsevejleder er overflødig, da det alligevel oftest er de lokale der guider på de forskellige seværdigheder. Det er også de lokale der redder trådene ud, hvis der opstår problemer af den ene eller anden art.

Vi mener desuden at charmen går af turen hvis du transporteres rundt i en bus med måske 20 andre turister som man ikke kender. Der er desuden sjældent garanti for afrejse med mindre der er mindst 10 tilmeldte.

--- Texts, Photos, Logos and Web: Copyright Jan Tvernø and Happy Lama Travel ---
--- Happy Lama Travel Aps. --- CVR-nr. 30829247 --- Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1940 ---
---
Laveste skærmopløsning 1024x768 --- Optimal skærmopløsning 1680x1050 ---

 
HAPPY LAMA HOTSPOTS
- Inkastien til Machu Picchu
- Gæsterne har ordet
- Inspirationskatalog
- Tilmeld nyhedsbrev
 
HAPPY LAMA REJSEMENU
- Rejser til Peru
- Rejser til Bolivia
- Rejser til Ecuador
- Rejser til Galapagos
- Rejser til Guyana
- Rejser til Mongoliet
- Trekking
- Bjergbestigning
- Motorcykelture
- Fugleture
- Bilture (4WD)
- Mountainbike
- Adventure
- Flybilletter
- Rejseforsikring
- Turen går til Peru
- Peru i billeder
 
HAPPY LAMA MENU
- Happy Lama Travel
  - Mød lamaen
  - Koncept
  - Happy Lama Mix
  - Happy Lamas rejsebreve
  - Forretningsbetingelser
  - Prispolitik
  - Lov om pakkerejser
  - Rejsegarantifonden
  - Pakkerejseankenævn
  - Samarbejdspartnere
- Kontakt / Contact
- Sitemap
 
Mail til Happy Lama Travel
(+45) 4248 4616Powered by FreeFind