Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark

Norsk Svenska English Español Deutsch Nederlands Français Italiano Português Polski

Arrangerer alle former for individuelle rejser til Peru fra blot en person i god kvalitet til fair priser og du bestemmer selv afrejsedatoen

Alpamayo, Cordillera Blanca

Inkaernes gamle hovedstad Cusco

Inca Kola

Kondor, Colca Canyon

Fejring af Inti Raymi i Cusco

 
- FORSIDE

Happy Lama Travel - PERUspecialisten i Danmark
Amazonas Manu ni dage (AM-3)

- Start hver onsdag i hele 2012
- Arrangeres fra en person i international gruppe
- Intet højsæsontillæg
- Priser og Vilkår

Manu nationalparken er et af Amazonas´ mest dyrerige områder og mange af de helt tætte dyreobservationer foregår mens du sejler mellem de forskellige lodges, så hold øjne og ører åbne hele tiden.

Kan tilføjes din rundrejse eller købes som selvstændigt program. Indgår programmet i din rundrejse får du et samlet tilbud på hele rundrejsen.

Amazonasprogrammer bør bookes hjemmefra i god tid hvis du er individuelt rejsende, da kapaciteten hurtigt bliver opbrugt.

Indholdet og rækkefølgen i programmet kan ændres af guiden hvis det synes hensigtsmæssigt af hensyn til helhedsoplevelsen.

Denne ni-dages tur besøger den eksklusive Reserved Zone i Manu National Park.

Tag til Amazonas med Happy Lama Travel


Dag 1: Cusco - Tågeskoven

I Forlader Cusco tidligt om morgenen og begynder en spændende og farverig busrejse på ca. otte timer over Andesbjergene.

Efter et kaffestop i den smukke koloniale landsby Paucartambo fortsætter I over Andesbjergene til ca. 3.530 moh. før I begynder nedkørslen til tågeskoven i grænselandet mellem Andesbjergene og Amazonas.

I disse mystiske omgivelser tager I en tur til et sted ”lek” hvor den utrolig smukke og farverige fugl ”Cock of the rock” udfører sin bemærkelsesværdige forestilling for at tiltrække det modsatte køn.

Cock of the rock er ligeledes Perus nationalfugl. Den første nat foregår i en rustik lodge midt i tågeskoven ca. 1.600 moh. Det er ikke usædvanligt at se aber, mange forskellige fugle, store farverige sommerfugle og insekter omkring lodgen.

Perus nationalfugl - Cock of the rock


Dag 2: Tågeskoven - Alto Madre de Dios river
Ved daggry fortsætter I med bus til den tropiske lavlandsregnskov.

I den lille landsby Atalaya ca. 650 moh. skifter I transportmiddel til en motoriseret kano for at navigere ca. fem timer nedad den turbulente flod Alto Madre de Dios til lodgen som ligger for foden af en lav bjergkæde. Hold øjne og ører åbne mens I sejler, da dyrelivet langs flodbredden er helt ekstraordinært.

Præcis her er regnskoven meget speciel, da udløberne af Andesbjergene mødes med den tropiske lavlandsregnskov, hvilket giver en unik mulighed for at observere dyr og planter fra begge zoner, hvoraf flere er endemiske for området.

Når mørket falder på er der mulighed for at gå på opdagelse med pandelampe og kamera og observere insekter, reptiler, frøer og måske nataktive aber.
Det er helt utroligt hvad regnskoven gemmer på af liv når mørket falder på.

Farverigt insektliv - Manu


Dag 3
: Macaw Clay Lick - Petroleo stream
I står tidligt op for at få lejlighed til at observere det meget farverige og larmende show som udspiller sig for næsen af jer når papegøjer og parakitter samles hver morgen og spiser mineralrigt ler for at neutralisere de giftstoffer de får gennem føden.

Hele showet foregår efter en helt fast mønster hvor de forskellige arter kommer i ”hold”. Når de ankommer, slår de sig ned i trækronerne, flyver et par runder for at spejde efter rovfugle hvorefter de slår sig ned på lerskrænten indtil de alle sammen pludselig letter og flyver væk.

De store Araer kommer typisk som de sidste og udgør den smukkeste og mest farverige delegation af papegøjer. Det er selvfølgelig meget vigtigt at være meget stille og undgå pludselige bevægelser.

Denne Macaw Clay Lick er en mindre udgave end den I vil opleve på dag 8.

Senere på dagen besøger I nogle højereliggende varme kilder og en oliekilde og om aftenen går turen til Ranacocha - Frøsøen.

Aber - Manu


Dag 4: Alto Madre de Dios river - Manu river
Om morgenen tager I på opdagelse i nærheden af lodgen for at spotte efter fugle, aber eller andre morgenaktive dyr.

Ved frokosttid blive I samlet op af de passagerer som er på en syv-dages tur i Manu.

Når natten falder på bor i en lodge ikke langt fra Boca Manu. Hold øjne og ører åbne mens I sejler, da dyrelivet langs flodbredden er helt ekstraordinært.

Sommerfugl - Manu


Dag 5 og 6
: Lake Salvador og Lake Ototongo
Om morgenen den tredje dag sejler I ca. seks timer opad Manufloden og ind i hjertet af Manus beskyttede zone hvor ganske få turister kommer.

Under sejladsen har I en fantastisk udsigt over floden og dens grønne omgivelser og der er rig mulighed for at observere dyrelivet på tæt hold hvor I kan se solbadende caymankrokodiller og mange andre spændende dyr – Specielt fugle, store som små.

I når lodgen dybt inde i Manu til eftermiddag. Denne lodge vil være jeres base de næste to nætter. I løbet af disse dage, går I ture gennem regnskoven og udforsker en af de smukkeste søer i Manuområdet, Lake Salvador i katamaran.

Der er stor chance for at se et stort udvalg af farvestrålende fugle, mange abearter og med lidt held, en familie af kæmpeoddere.

I besøger også Lake Otorongo på en anden vandretur. Turen ender i et 20 meter højt observationstårn med en fantastisk udsigt over søen.

Om aftenen udforsker I skoven bevæbnet med lommelygte og kamera. Det er helt utroligt hvilke insekter, frøer og reptiler I kan få at se på denne måde.

Otorongo betyder jaguar og det er da også netop i Manus beskyttede zone at muligheden for at spotte junglens konge er størst. Det er ikke usædvanligt at se friske fodspor.

Kæmpeodder - Manu


Dag 7:
Lake Salvador - Boca Manu - Blanquillo
I vender tilbage nedad Manufloden mod Boca Manu og videre til en lodge ved Blanquillo for at overnatte tæt på en af de helt store attraktioner i Manu – Macaw Clay Lick, som er et sted hvor papegøjer og parakitter samles hver morgen og spiser mineralrigt ler for at neutralisere de giftstoffer de får gennem føden.

Cayman - Manu


Dag 8:
Blanquillo-Macaw clay lick-Cocha Blanco
I står tidligt op for at få lejlighed til at observere det meget farverige og larmende show som udspiller sig for næsen af jer når hundredvis af papegøjer og parakitter samles hver morgen og spiser mineralrigt ler for at neutralisere de giftstoffer de får gennem føden.

Hele showet foregår efter en helt fast mønster hvor de forskellige arter kommer i ”hold”. Når de ankommer, slår de sig ned i trækronerne, flyver et par runder for at spejde efter rovfugle hvorefter de slår sig ned på lerskrænten indtil de alle sammen pludselig letter og flyver væk. De store Araer kommer typisk som de sidste og udgør den smukkeste og mest farverige delegation af papegøjer. I observerer hele showet fra en dertil indrettet platform hvor det selvfølgelig er vigtigt at være meget stille og undgå pludselige bevægelser.

Efter dette højdepunkt besøger I en anden sø Cocha Blanco, hvor der er et helt unikt dyreliv – Der er desuden et meget højt observationstårn bygget i en af trækronerne hvorfra der kan observeres mange slags fugle.

Når natten falder på vender I tilbage til lodgen ved Blanquillo.

Macaw Clay Lick - Manu


Dag 9:
Blanquillo - Boca Colorado - Cusco
Tidligt om morgenen sejler I til minebyen Boca Colorado. Her og senere i Mazuco får I et indblik i den negative effekt mennesket, i vores stræben efter ressourcer og materiel rigdom, kan have på et delikat økosystem.

I krydser Rio Inambari med lokal transport. Jeres bus venter jer på den anden side af floden og I returnerer til Cusco gennem smukke landskaber med udsigt til Det Sydlige Perus højeste bjerg Ausangate når I krydser Andesbjergene.

I vil være tilbage i Cusco først på aftenen.

Frø - Manu
Priser og vilkår - Indhent tilbud på happylama@happylamatravel.com TOP

Inkluderet i prisen:
- Al transport fra Cusco til Cusco

-
Alle overnatninger i delt dobbeltbungalow
- Engelsktalende naturguider til alle aktiviteter
- Entré til Manu Nationalparken
- Guidebog om Manu (Udleveres i Cusco)

- Fornødne hjælpere og bådsmænd
- Morgenmad dag 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9
- Frokost dag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8
- Middag dag 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8
----------
- Lokal operatør med 25 års erfaring og social bevidsthed i forhold til ansatte
- Adgang til webmail oprettet på Happy Lama Travels webhotel hvis ønsket
- 24 timers hotline til lokal operatør og Happy Lama Travel

- Happy Lama Travels tryghedsservice
- Rejsegarantifondens dækning


Tillæg for enkeltværelse må påregnes
Overnatning i telt kan forekomme


Ikke inkluderet i prisen:
- Hoteller i Cusco (Kan arrangeres)
- Anbefalet afbestillingsforsikring (Happy Lama Travel hjælper gerne med forsikringer)
- Obligatorisk rejseforsikring (Happy Lama Travel hjælper gerne med
forsikringer)
- Evt. vaccinationer (Se mere hos
Statens Serum Institut)
- Drikkepenge og frivillige bidrag til eksempelvis kirker
- Ikke nævnte måltider
- Alt andet som ikke er nævnt ovenfor

Forbehold for fejl og forudsætningsændringer

I tvivl om noget - Spørg løs
happylama@happylamatravel.com

- Billeder fra Manu
- Inspirationskatalog

- Gæsterne har ordet

--- Texts, Photos, Logos and Web: Copyright Jan Tvernø and Happy Lama Travel ---
--- Happy Lama Travel Aps. --- CVR-nr. 30829247 --- Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1940 ---
---
Laveste skærmopløsning 1024x768 --- Optimal skærmopløsning 1680x1050 ---

 
HAPPY LAMA HOTSPOTS
- Inkastien til Machu Picchu
- Gæsterne har ordet
- Inspirationskatalog
- Tilmeld nyhedsbrev
 
HAPPY LAMA REJSEMENU
- Rejser til Peru
  - Det Sydlige Peru
  - Rundrejse 18 dage (S1-1)
  - Rundrejse 21 dage (S1-2)
  - Rundrejse 23 dage (S1-3)
  - Rundrejse 14 dage (S2-1)
  - Rundrejse 17 dage (S2-2)
  - Rundrejse 18 dage (S2-3)
  - Rundrejse 18 dage (S2-4)
  - Rundrejse 19 dage (S2-5)
  - Det Nordlige Peru
  - Rundrejse 15 dage (N1-1)
  - Rundrejse 17 dage (N1-2)
  - Rundrejse 18 dage (N2-1)
  - Rundrejse 20 dage (N2-2)
  - Kombineret Nord og Syd
  - Rundrejse 18 dage (NS1)
  - Rundrejse 19 dage (NS2)
  - Rundrejse 20 dage (NS3)
  - Rundrejse 23 dage (NS4)
  - Rundrejse 24 dage (NS5)
  - Rundrejse 25 dage (NS6)
  - Rundrejse 21 dage (NS7)
  - Rundrejse 23 dage (NS8)
  - Rundrejse 26 dage (NS9)
  - Rundrejse 20 dage (NS10)
  - Amazonastilføjelser
  - Manu 5 dage (AM-1)
  - Manu 7 dage (AM-2)
  - Manu 9 dage (AM-3)
  - Tambopata 3 dage (AT-1)
  - Tambopata 4 dage (AT-2)
  - Tambopata 5 dage (AT-3)
- Rejser til Bolivia
- Rejser til Ecuador
- Rejser til Galapagos
- Rejser til Guyana
- Rejser til Mongoliet
- Trekking
- Bjergbestigning
- Motorcykelture
- Fugleture
- Bilture (4WD)
- Mountainbike
- Adventure
- Flybilletter
- Rejseforsikring
- Turen går til Peru
- Peru i billeder
 
HAPPY LAMA MENU
- Happy Lama Travel
- Kontakt / Contact
- Sitemap
 
Mail til Happy Lama Travel
(+45) 4248 4616Powered by FreeFind